IpariHirugynokseg.hu   Hírek   Rendezvények     Szolgáltatásaink     Riportok    
IpariHírügynökség.hu : Híreink: Már az IpariCégek.hu oldalain elérhetők friss híreink Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika kategóriákban is.  
2018.02.21.
EladóCégek.hu:
Ipariingatlanok.hu:
Hírek, Ipari hírek, www.ipari.hu
Az SCA Tork Image Design™ termékcsaládja nyerte a 2016-os Red Dot Díjat 2016.06.20.
Forrás: Weber Shandwick - Tork Sajtóközlemény
  TORK 
  Több mint 5000 induló közül a Tork Image Designt
  választotta győztesnek a 25 ország szakértőiből álló zsűri.
Az új adagoló termékcsaládot olyan high-end mosdók számára fejlesztették ki, ahol a design hasonlóan fontos, mint a funkcionalitás.

A Red Dot Design Díj a nemzetközi minőség igazi védjegye, amellyel a Tork Image Design™ erősségeit ismerték el. A rangos díj a design-tudatos ügyfelek prémium választásaként különbözteti meg a Tork Image Design™ termékcsaládot” - mondta Annie Thorburn, az SCA technikai innovációért felelős menedzsere. 

Az 1954-ben alapított Red Dot Design Díj egy olyan nemzetközi verseny, amelyen egy szakértő zsűri kiválasztja az év legjobb termék designját. A győztesek meghatározásánál a termékeket megannyi szempontból vizsgálják, az innováció és a funkcionalitás mértékétől kezdve a szimbolikus és érzelmi tartalomig. A győztes kihirdetésekor a zsűri ezt mondta a Tork Image Design™-ról:

A magas minőségű anyagok használatának és a diszkréten elegáns megjelenésének köszönhetően a Tork Image Design™ adagoló család javítja a nyilvános mosdók felszereltségének színvonalát.

A mosdó adagolók számos gyakorlati és higiéniai előnnyel rendelkeznek, ám a prémium mosdó adagolókat a designnal szemben támasztott magas elvárások miatt gyakran mellőzik. Ez változik meg a Tork Image Design™ termékcsaládnak köszönhetően, amely a design és funkcionalitás terén is elegáns megoldást nyújt.

„A rozsdamentes acél rendkívül tartós, erős anyag. Jelentős energiát fektettünk abba, hogy megalkossuk az acél tökéletes felületi megjelenését, amely egyben melegséget és lágyságot kölcsönöz a környezetének. A végeredményként létrejött különleges hatás nem csupán ragyogóvá teszi az adagolókat, de tökéletes harmóniát is varázsol a térbe” – mondja Peter O Johnsson, a Tork Image Design™ vezető tervezője.

Annak érdekében, hogy útmutatást és ihletet adjon az igazán kiemelkedő élmény megteremtéséhez, az SCA Tork márkája a Tengbom építészeivel működött együtt a modern prémium mosdó 10 kulcsfontosságú alapelvének meghatározásában. Ezek az elvek hívták életre az „energetizáló ellentétek” mosdó koncepcióját.
Az eredményeket ezen a linken tekintheti meg:
http://www.torkimagedesign.com/hu_hu

Az SCA nemrégiben elnyerte a 2016-os Top hotel Star Díjat a Tork Image Design termékcsaládért.

A Tork®
A Tork professzionális higiéniai termékeket és szolgáltatásokat kínál partnereinek, az éttermektől kezdve, egészségügyi intézményeken át, irodáknak, iskoláknak és ipari létesítményeknek. A termékpalettába tartoznak adagolók, papírtörlők, toalettpapírok, szappanok, szalvéták, ipari és konyhai törlőkendők. A Tork higiéniával, funkcionális designnal és fenntarthatósággal kapcsolatos szakértelmének köszönhetően vált piacvezető márkává. Az SCA portfolió világszerte ismert márkaneve, amely több mint 80 ország fogyasztóinak elkötelezett partnere.
A legfrissebb hírekért és innovációkért látogasson el az alábbi weboldalra: www.tork.hu 

Az SCA
Az SCA a világ egyik vezető higiéniai és papírgyártó vállalata, mely fenntartható személyi higiéniai termékeket és számos papíralapú terméket fejleszt és állít elő. 100 országban forgalmazza erős márkáit, melyek között olyan nemzetközileg ismert nevek szerepelnek, mint a TENA és a Tork, illetve olyan regionális brandek, mint a Libero, a Libresse, a Lotus, a Nosotras, a Saba, a Tempo és a Vinda. Európa legnagyobb magán erdőtulajdonosaként kiemelt hangsúlyt fektet a fenntartható erdőgazdálkodásra. A hozzávetőlegesen 44,000 embert foglalkoztató SCA Csoport forgalma 2014-ben elérte a 104 milliárd koronát (11,4 milliárd euró). Az 1929-ben alapított cég központja Svédország fővárosában, Stockholmban található és a NASDAQ OMX Stockholm tőzsdén jegyzett.
További információkért látogasson el az alábbi weboldalra: www.sca.com   
.

« vissza
További híreink
Tájékoztatás a hírfelvitel megszűnéséről és új portálunkról 2017.06.19.
Városi elismerés a hatvani Bosch gyárigazgatóinak - Odaadás, elkötelezettség, felelősségtudat 2016.09.28.
Negyedik tanév Bosch támogatással - Egy nap a technológia és a tudomány bűvöletében 2016.09.27.
Az Acronis True Image 2017 szoftver segítségével távolról is villámgyors biztonsági mentést készíthet 2016.09.26.
Ipar 4.0 – egyesíti tudását a Bosch és az SAP - Együttműködés a szoftver- és felhőtechnológiában 2016.09.26.
YouTube.com/IpariHírügynökség - Nézd meg videóinkat!   

Ipari Hírügynökség: Ipari, Ipari Hírek, Sajtóközlemények, Riportok, VideoRiportok, Ipar, Környezet, Táj, Természet, Videók, Sajtófotók
Az ipar hírei!


Főoldal | Hírek | Riportok | Rendezvények | Szolgáltatásaink | RSS |
TOP Aktuális | Eladó cégek | Linkek | PhotoReport.hu | PhotoReports.hu |
Keresés:  
Az Ipari Hírügynökség oldalain független, gazdasági híreket jelentetünk meg.