IpariHirugynokseg.hu   Hírek   Rendezvények     Szolgáltatásaink     Riportok    
IpariHírügynökség.hu : Híreink: Már az IpariCégek.hu oldalain elérhetők friss híreink Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika kategóriákban is.  
2018.02.21.
EladóCégek.hu:
Ipariingatlanok.hu:
Hírek, Ipari hírek, www.ipari.hu
Catler újdonságok a kávézás szerelmeseinek 2016.06.21.
Forrás: One On One Kommunikáció - Catler Sajtóinformáció
  Catler   Budapest, 2016. március 21. - A csúcskategóriás
  konyhai gépeket gyártó Catler tovább bővíti
  termékkínálatát Magyarországon. 
Az ausztrál márka újdonságai között két „karos” kávéfőző, illetve egy tejhabosító kapott helyet. „Az új készülékek a jelenlegi kínálatban található termékekhez hasonlóan barista kávéfőzési élményt és könnyű kezelhetőséget nyújtanak” – jegyezte meg Rutai Gergely, a Catler marketing menedzsere.

Az új készülékek sorát az ES 4050 kétcsészés kávéfőző nyitja, mely a Catler más konyhai gépeihez hasonlóan letisztult megjelenéssel és időtálló dizájnnal rendelkezik. Az ES 4050-es elsősorban azok igényeit hivatott kielégíteni, akik a karakteres, lágy cremával készülő eszpresszókat részesítik előnyben. Az eszpresszó egy évszaktól független kávé, hiszen minden időben képes tetőtől-talpig feltölteni energiával testünket.

Az ES 4050-es megalkotásnál a Catler törekedett arra, hogy az ausztrál márka kávékínálatának egyik legújabb tagja is rendelkezzen azokkal az előnyökkel, melyek igazán szerethetővé teszik a Catler kávéfőzőket. Így például könnyen takarítható, kihúzható és szétszerelhető csepptálcával rendelkezik, emellett a tamper is praktikus helyen, a készülék bal oldalán került elhelyezésre.
Mindig készen áll

Az ES 4050-esnél az alacsony nyomás mellett indított előfőzés funkció a nyomás fokozatos (2-4 bar) emelésével biztosítja, hogy a kávé aromája maradéktalanul kivonásra kerüljön. A kávéfőző automata öblítés funkciója pedig lehetővé teszi, hogy az ES 4050-es mindig készen álljon a kávékészítésre, tejhab gőzölés és forró víz kiengedés után is. Az ilyenkor fennmaradó vizet automatikusan kiengedi a készülék a csepptálcára, így a kávéaroma kivonásához szükséges hőmérséklet biztosan optimális lesz. Az ES 4050-es kávéfőző, más Catler készülékekhez hasonlóan professzionális kezelhetőséget biztosít, így minden egyes kávé elkészítése igazi élmény lehet, mellyel nemcsak magunkat, hanem barátainkat és szeretteinket is megajándékozhatjuk az év minden napján.

Újabb kétcsészés kávéfőző

Szintén a Catler idei újdonságai közé tartozik az ES 8011 SE kétcsészés kávéfőző, mely tökéletesen alkalmas presszókávé, capuccino, latte és más kávéfélék elkészítéséhez. Az ES 4050-eshes hasonlóan az ES 8011 SE-nél is lehetőség van előgőzölésre alacsony víznyomás mellett. „Az új kávéfőző továbbá olyan elektromos szeleppel rendelkezik (DryPuck funkció), mely a szűrőből a kávéaroma kivonása után eltávolítja a felesleges vizet, ennek köszönhetően a kávépogácsa könnyedén kivehető a szűrőből” - tette hozzá Rutai Gergely. 

A tökéletes aromakivonást szolgálja az elektronikus PID hőmérsékletszabályzás is, mely az elkészítendő kávé megfelelő hőmérsékletének beállítására is alkalmas, de legfőbb feladata az egyenletes vízhőmérséklet biztosítása az aromakivonás folyamatának végéig, mely a finom kávé készítésének egyik alapfeltétele. Az 1700 W teljesítménynek köszönhetően mindig tökéletes eredményt, erőteljes gőzt és gyors kávékészítést kapunk. A készülék további előnye, hogy csepptálcáján különösen nagy hely áll rendelkezésre hosszú kávé elkészítéséhez.

Az új ES 8011 SE-hez több kiegészítő tartozék és funkció áll rendelkezésre. A RazorTM precíziós adagoló az őrlemény pontos adagolását segíti, emellett rendelkezésre áll egy 360°-ban forgatható gőzcső a hatékony tejgőzölés érdekében, továbbá megtalálható a készüléken egy különálló forró víz kimenet is, mely kiválóan használható a kávéscsészék előmelegítésére. A Catler más kétcsészés kávéfőzőihez hasonlóan az ES 4050-es a baristák tökéletes kiszolgálása érdekében szimpla és dupla fenekű szűrökkel rendelkezik.

Tejhabosító beépített hőfokszabályozóval
A Catler kávéfőzők tökéletes kiegészítője lehet az MJ 2010-es tejhabosító, mely beépített hőfokszabályozójának köszönhetően a tej hőmérséklete pontosan beállítható, ezzel pedig annak odaégése is elkerülhető. A nemesacélból készült 480 milliliteres űrtartalommal rendelkező kancsó 55° - 75°C hőmérséklet tartományban képes a tej habosítására. “A készülék más egyéb Catler készülékekhez hasonlóan nemesacéból készül, ennek köszönhetően könnyű tisztán tartani, és esztétikailag is kellemes látványt nyújt, így méltó dísze lehet a modern, innovatív konyháknak” – tette hozzá a Catler termékmenedzsere.

Catler
Az ausztrál alapítású Catler 1932 óta gyárt csúcskategóriás konyhai termékeket. A gyártó hazai képviselője a Fast Hungary, mely többek között a Casio, Sencor, SodaStream magyarországi forgalmazásáért is felel. A Fast csehországi anyavállalata először a Visegrádi-országokban kezdte tevékenységét, de jelenleg már Hollandiában, Dániában, Kanadában és a balkáni országokban is rendelkezik leányvállalatokkal. A Catler 2013-ban jelentős, 20-30 százalék közötti növekedést ért el a hazai piacon. A Catler termékeket elegánsan kidolgozott részletek, csúcsminőségű anyagok, a legmodernebb technológia és formatervezés jellemzi, hiszen hosszú távú használatra és a legigényesebb háztartásokba tervezték őket.

www.catler.hu 
.

« vissza
További híreink
Tájékoztatás a hírfelvitel megszűnéséről és új portálunkról 2017.06.19.
Városi elismerés a hatvani Bosch gyárigazgatóinak - Odaadás, elkötelezettség, felelősségtudat 2016.09.28.
Negyedik tanév Bosch támogatással - Egy nap a technológia és a tudomány bűvöletében 2016.09.27.
Az Acronis True Image 2017 szoftver segítségével távolról is villámgyors biztonsági mentést készíthet 2016.09.26.
Ipar 4.0 – egyesíti tudását a Bosch és az SAP - Együttműködés a szoftver- és felhőtechnológiában 2016.09.26.
YouTube.com/IpariHírügynökség - Nézd meg videóinkat!   

Ipari Hírügynökség: Ipari, Ipari Hírek, Sajtóközlemények, Riportok, VideoRiportok, Ipar, Környezet, Táj, Természet, Videók, Sajtófotók
Az ipar hírei!


Főoldal | Hírek | Riportok | Rendezvények | Szolgáltatásaink | RSS |
TOP Aktuális | Eladó cégek | Linkek | PhotoReport.hu | PhotoReports.hu |
Keresés:  
Az Ipari Hírügynökség oldalain független, gazdasági híreket jelentetünk meg.