IpariHirugynokseg.hu   Hírek   Rendezvények     Szolgáltatásaink     Riportok    
IpariHírügynökség.hu : Híreink: Már az IpariCégek.hu oldalain elérhetők friss híreink Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika kategóriákban is.  
2018.02.21.
EladóCégek.hu:
Ipariingatlanok.hu:
Hírek, Ipari hírek, www.ipari.hu
Sör jön a szódagépből - Óriási fejlesztéssel rukkolt elő a SodaStream: mostantól bárki készíthet otthon sört 2016.06.14.
Forrás: One On One Kommunikáció - SodaStream Sajtóhír
  sodastream    Budapest 2016. június 14. – Percek alatt elkészül
  otthon a sör a világ egyik vezető szénsavasító
  készülékgyártójának köszönhetően.

A Beer Bar (Sör Bár) névre keresztelt rendszer egy különleges, főzött koncentrátumból és egy szódagépből áll, melyekkel másodpercek alatt elkészíthető és a TV elé varázsolható a meccsnézések elengedhetetlen kelléke. A Beer Bar első világos, autentikus ízvilágú „főzete” a Blondie nevet kapta, alkoholtartalma 4,5%, így megegyezik egy átlagos, globális márka termékeivel. Egy liter Blondie-ból körülbelül 3 liter sör készíthető cipekedés nélkül az otthon kényelmében.

Rossz hír a hazai sör rajongóknak, hogy egyelőre itthon nem kapható a termék. A SodaStream úgy döntött, először néhány köztudottan sörös nemzet piacán indítja el az értékesítést, így jelenleg a márka saját németországi webáruházában és svájci vezető kiskereskedelmi egységekben kapható. Azonban nincs ok az aggodalomra, 2016 és 2017-ben várhatóan más piacokra is kiterjesztik a terméket. A szénsavasító készülékgyártó másik hatalmas sikere a kóla viszont már évek óta kapható itthon is, így ha otthon készített sörrel még nem, de kólával már teljessé tehető egy popcorn-os, szotyizós meccsnézés. A kóla mellett a piacon kapható népszerű ízvilágú, valamint gyümölcs és energiaszegény, cukormentes üdítőket is másodpercek alatt készíthetünk szódagéppel.

A BeerBar koncepció a gyártó SodaStream számára is egy izgalmas kaland. A márka szerint a szénsavas technológiákban hatalmas piaci potenciál van, ezért döntöttek úgy, hogy a sörkedvelőket is megcélozzák.    

A SodaStream-ről
A Soda-Club az otthoni szénsavasító készülékek (HCS – home carbonation systems) piacvezető gyártója és forgalmazója. Szénsavasító berendezéseivel 45 országban van jelen, gépeit 15 millió háztartásban használják rendszeresen. Becslések szerint évente mintegy 800 millió liter szódát készítenek készülékeik segítségével, így a SodaStream felhasználói közel 500 millió PET-palackkal kevesebb hulladékot termelnek. Ennek köszönhetően a műanyag palackok gyártásával és szállítmányozásával együtt járó környezetterheléstől is megóvják a természetet. A SodaStream termékeivel a környezettudatos választás lehetőségét kínálja vásárlóinak.

A márka története az 1903-as évig nyúlik vissza, a Soda-Club ekkor dobta piacra első haladó szellemű szénsavas ital-készítő berendezést. Jelenleg hat országban folyik a SodaStream gépek gyártása, a vállalat éves bevétele 2012-ben 436,62 millió dollár volt.

A SodaStream gépek magyarországi forgalmazását 2008-ban kezdték meg a viszonteladói hálózat kiépítésével, amelynek köszön¬hetően jelenleg közel 450 boltban érhetőek el a termékek, és az üzletek száma folyamatosan bővül.

További információk: www.sodastream.hu  
.

« vissza
További híreink
Tájékoztatás a hírfelvitel megszűnéséről és új portálunkról 2017.06.19.
Városi elismerés a hatvani Bosch gyárigazgatóinak - Odaadás, elkötelezettség, felelősségtudat 2016.09.28.
Negyedik tanév Bosch támogatással - Egy nap a technológia és a tudomány bűvöletében 2016.09.27.
Az Acronis True Image 2017 szoftver segítségével távolról is villámgyors biztonsági mentést készíthet 2016.09.26.
Ipar 4.0 – egyesíti tudását a Bosch és az SAP - Együttműködés a szoftver- és felhőtechnológiában 2016.09.26.
YouTube.com/IpariHírügynökség - Nézd meg videóinkat!   

Ipari Hírügynökség: Ipari, Ipari Hírek, Sajtóközlemények, Riportok, VideoRiportok, Ipar, Környezet, Táj, Természet, Videók, Sajtófotók
Az ipar hírei!


Főoldal | Hírek | Riportok | Rendezvények | Szolgáltatásaink | RSS |
TOP Aktuális | Eladó cégek | Linkek | PhotoReport.hu | PhotoReports.hu |
Keresés:  
Az Ipari Hírügynökség oldalain független, gazdasági híreket jelentetünk meg.